Vijesti Kultura i obrazovanje ЦО Брод и СКК “Вихор” објавили пјеснички конкурс православне тематике

ЦО Брод и СКК “Вихор” објавили пјеснички конкурс православне тематике

0

Црквена општина Брод и Српски књижевни клуб “Вихор” из Дервенте објавили су други пјеснички конкурс поводом прославаљања Покрова Пресвете Богородице, крсне славе храма и општине Брод.

Kонкурс траје до 15. септембра, након чега ће приређивач зборника Ненад Симић из Дервенте од пристиглих радова пјесника објавити заједнички зборник, чија ће промоција бити одржана у Броду у октобру, најавили су организатори.

Право учешћа на конкурсу имају сви пјесници са слањем по двије пјесме православне духовне тематике, писане искључиво ћирилицом, потписане пуним именом и презименом, са контакт подацима.

Радови се шаљу електронски на адресу [email protected], са назнаком за Пјеснички конкурс Брод.

Учешћем на конкурсу пјесници стичу право наступа на манифестацији „Покровско пјесничко саборовање“, које се одржава под благословом Његовог Преосвештенства Епископ зворничко- тузланског Фотија.

Организатори ће учесника манифестације наградити заједничким зборником, пригодном захвалницом и другим поклонима.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here