Vijesti Kultura i obrazovanje Заједничким концертом свих учесника завршено 28. “Босиљковање” – ФОТО

Заједничким концертом свих учесника завршено 28. “Босиљковање” – ФОТО

0

Културно умјетничко друштво младих “Босиљак” синоћ је у Спортској дворани приредило спектакуларну завршницу 28. издања Интер фолк феста “Босиљковање”.

Фестивал је отворен у Петрову, па су тако “босиљковићи” су још једном успјели повезати градове наше регије и љубитеље фолклора.

Иако је због лошег времена изостао дефиле улицама, гости “Босиљковања” су се потрудили да остатак програма буде на већ очекиваном високом нивоу.

На концерту су наступили фолклорна друштва “Крајина” из Београда, “Никола Кокошар” из Шипова, “Јане Сандански” из Сјеверне Македоније, “Зора” из Опатије, “Караула” из Травника и домаћин фестивала КУДМ “Босиљак”.

Међународни фестивал “Босиљковање” тренутно једини цертификован ЦИОФФ фестивал у БиХ.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here