Vijesti Društvo Коло српских сестара припрема низ хуманитарних акција за помоћ најугроженијим

Коло српских сестара припрема низ хуманитарних акција за помоћ најугроженијим

0

Српска православна црквена општина Дервента и Коло српских сестара “Царица Милица“ ће и ове године провести велику Божићну акцију прикупљања намирница за материјално угрожене породице, а потом и добротворни Светосавски бал.

Сви који желе помоћ могу дати у некварљивим намирницама попут брашна, уља, шећера, тјестенине, готових супа, соли, бибера, хигијенског прибора и других сличних намирница.

Потребе су заиста велике и надамо се добром одазиву суграђана који прилоге већ могу оставити у маркетима „КОРТ“ и „Ђурић“. Поред Божићне акције и Светосавског бала, организоваћемо хуманитарне базаре у којима ће се излагати и продавати наши радови. Пакете помоћи најпотребитијима носићемо у првој седмици јануара, а печенице у зависности од наших могућности. Такође, овом приликом позивамо и наше суграђане да кандидују наше најбоље студенте за добијање награде од 1000 КМ, каже предсједница КСС Ђурђа Пијетловић.

Такође, ова организација за почетак фебруара припрема и хуманитарни Светосавски бал, манифестацију чију су традицију обновили 2019. године након готово 80 година.

Сви који желе могу подржати КСС “Царица Милица” уплатом на рачун број 555 30000 3749 3472 отворен у Новој банци (девизни рачун: 555 00000 375259 23; IBAN SWIFT: NOBIBA22АXXX).

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here