Vijesti Hronika Након контроле возила пронађена дрога “спид”

Након контроле возила пронађена дрога “спид”

2

Службеници Полицијске станице Дервента заједно са полицијским службеницима Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој, одузели су прашкасту материју која асоцира на “спид”.

Службеници су извршил заустављање путничког аутомобила марке „VW” којим је управљало лице иницијала В.Б. а са којим се налазило лице иницијала С.Д, оба из Дервенте. Приликом наведене контроле од лица иницијала С.Д. је одузет пакетић у коме се налазила бијела прашкаста материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Спид“ укупне тежине од 41, 151 грам , саопштено је из Полицијске управе Добој.

Након извршеног потребног вјештачења против наведеног лица ће бити предузете законом предвиђене мјере и радње.

Дервента Кафе

2 KOMENTARI

  1. Koliko se stite narkomani pa im se ne moze objaviti, niti se dozvoljava da im se objavi puno ime i prezime. Drzava ravna nuli.

  2. Trebaju oni njima vratiti ono sto su im oduzeli. Kako se “usudjuju” oduzeti narkomanu drogu. Jos su im se trebali izvinuti.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here