Vijesti Kultura i obrazovanje ОШ “Никола Тесла”: Школска достигнућа представљена у електронском издању “Основца”

ОШ “Никола Тесла”: Школска достигнућа представљена у електронском издању “Основца”

0

Како је изостао традиционални Дан ученичких постигнућа, манифестације на којој је сумира остварено у школској години на измаку, новинарска секција ОШ “Никола Тесла” објавила је лист ученика “Основац”.

На 43 странице електронског издања приказан је дио урађених активности до избијања епидемије корона вируса, због које су изостале многе активности, такмичења, екскурзије и излети, школа у природи, дружења наших матураната…

Ипак, новинарска секција наше школе је у договору са руководством школе по први пут издала “Основац” у електронској форми како би остали забиљежени сви успјеси и активности, а и да се традиција не би прекинула. До појаве вируса корона, наши ученици су остварили велике успјехе на свим такмичењима на којима су се појавили, исказали хуманост и спремност да помогну онима којима је помоћ потребна, уредили свој школски кутак и амбијент. Ми смо се потрудили да на четрдесет три странице прикажемо бар дјелић онога што је урађено до појаве вируса, саопштено је из ове образовне установе.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here