Vijesti Društvo Пакети и печенице за више од 120 породица и суграђана

Пакети и печенице за више од 120 породица и суграђана

0

Чланице дервентског Кола српских сестара “Царица Милица” током Божићне акције подијелиле су 112 прехрамбено-хигијенских пакета најугроженијим суграђанима, док су трпезу божићним печеницама обогатиле за 11 породица.

У оквиру Божићне акције одржана су три хуманитарна базара, а укупно је сакупљено готово 5.000 КМ који су утрошени за набавку печеница и пакета.

Захваљујемо се нашим суграђанима на подршци, као и чланицама на несебичном раду и издвојеном времену. Нашу акцију несебично су помогли и ученици основних школа „19. април“ и „Никола Тесла”, те Стручна и техничка школа и Женски одбојкашки клуб Дервента. Уз нас је била и Народна библиотека, те маркети „КОРТ“ и „Ђурић“, поручују из Кола српских сестара.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here