Vijesti Kultura i obrazovanje Поводом Дана поезије: Ученице СШЦ “Михајло Пупин” приредиле избор најљепших љубавних стихова

Поводом Дана поезије: Ученице СШЦ “Михајло Пупин” приредиле избор најљепших љубавних стихова

0

Ученици ЈУ СШЦ „Михајло Пупин“ су поводом Свјетског дана поезије припремили аудио збирку љубавне поезије желећи на тај начин афирмисати и стихове о љубави учинити доступним свима.

У изради збирке су учествовале ученице Марија Милинковић, Ерна Мехмедовић, Милица Ристић, Анастасија Бећаревић, Евита Бојковац, Теодора Ружић и Андреја Гојковић, заједно са професорицом Санелом Станковић.

>> Одабране стихове пронађите ОВДЈЕ!

За своју аудио збирку ученице су изабрале најљепше стихове љубавне поезије наше и свјетске књижевности испјеване из угла и жене и мушкарца, срећне и несрећне, остварене и неостварене љубави, чежње, страсти, патње и свега онога чиме обилују љубави у животу и на папиру, саопштено је из СШЦ „Михајло Пупин“.

Унеско је 1999. године означио 21. март као Свјетски дан поезије са циљем промоције читања, писања и објављивања поезије у школству широм свијета.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here