Vijesti Kultura i obrazovanje Ближи се Светосавски бал Кола српских сестара

Ближи се Светосавски бал Кола српских сестара

0

Светосавски бал Кола српских сестара „Царица Милица“ одржаће се у недјељу, 4. фебруара, у мотелу „Бабино брдо“ са почетком у 19 часова.

И ове године догађај ће бити спој културе и доброчинства, а сва прикупљена средстава биће усмјерена у хуманитарне активности, док ће са 1000 КМ бити дарован један од најбољих студената из Дервенте.

Гост вечери биће филмски и позоришни глумац Славиша Чуровић, познат по улогама у остварењима Јужни Ветар, Бела лађа, Мој рођак са села, Шешир професора Косте Вујовића, Убице мога оца и бројним другим серијама и филмовима.

Рођени Бјелопољац је познати и по свом просрпском политичком ангажману, као и учествовању у литијама у Црној Гори које је организовала Српска православна црква.

Све информације заинтересовани могу добити на број 065 88 22 65.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here