Vijesti Društvo Симић честитао Дан полиције: Желим да и у овим кризним тренуцима будете...

Симић честитао Дан полиције: Желим да и у овим кризним тренуцима будете на висини задатка

0
Илустрација

Министарство унутрашњих послова Републике Српске, у складу са одлукама Владе Републике Српске донесеним због пандемије вируса корона, одгодило је све планиране активности поводом обиљежавања 04. априла – Дана полиције.

Тим поводом начелник општине Милорад Симић упутио је честитку припадницима Полицијске станице у Дервенти.

Свим припадницима Полицијске станице Дервента упућујем искрене честитке поводом 4. априла, Дана полиције. Упућујем пуну подршку вашем раду и желим да и у овим, због пандемије кризним временима за грађане Дервенте и Републике Српске, будете на висини задатка као што сте били и у протеклом периоду у очувању јавног реда и мира и у борби против свих облика криминала на подручју наше општине. Желим вам да и убудуће будете стуб очувања безбједности Дервенте и Републике Српске и сигурности свих њених грађана, стоји у честици начекника општине Дервента.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here