Vijesti Kultura i obrazovanje Kalenderovci: Maturanti se oprostili od osnovnoskolskih klupa – FOTO

Kalenderovci: Maturanti se oprostili od osnovnoskolskih klupa – FOTO

0

Petnaest učenika kalenderovačke OŠ „Todor Dokić“ sinoć je proslavilo „malu“ maturu i zajedničkim druženjem obilježilo jedan od najbezbrižnijih perioda života. Od jeseni ih očekuju srednjoškolske klupe.

Nakon defilea po centru Kalenderovaca, maturanti su svoje veče nastavili u prostorijama škole – tamo gdje je ovo putovanje i počelo.

Večeras smo proslavili malu maturu sa ovom divnom generacijom učenika, dobre i poslušne djece. Poželjeli smo im svima sreću u daljem školovanju i takođe da upišu željena zanimanja. U svakom slučaju znamo da će biti uspješni i odlični u svemu čime se budu bavili u budućnosti, istakla je direktorica škole Maja Petković.

Ipak, Anđela Markuljević se posebno istakla u svom radu i zaslužila priznaje učenik generacije.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here