Vijesti Društvo Akcija u dobojskoj regiji: “Dual” radar tokom aprila i na putevima oko...

Akcija u dobojskoj regiji: “Dual” radar tokom aprila i na putevima oko Dervente

0

Policijska uprava Doboj obavještava vozače da će se na putevima koji su u operativnoj nadležnosti Policijske uprave Doboj tokom aprila biti vršena kontrola brzine kretanja vozila pomoću radarskog sistema „Dual“.

Ovaj sistem radarske kontrole podrazumijeva evidentiranje brzine bez zaustavljanja vozila i prisustva policijskih službenika. Uređaj istovremeno registruje više vozila u prekršaju na obje saobraćajne trake i omogućava kontrolu različitih ograničenja za različite kategorije vozila, a isti posjeduje memoriju na koju policijski službenik ne može da utiče, čime se eliminiše mogućnost korupcije, saopšteno je iz PU Doboj.

Obavještenje o učinjenom prekršaju koji je evidentiran „Dual“ radarom dostavlja se na prijavljenu adresu prebivališta vlasnika vozila. Policijska uprava Doboj apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise, naročito ona koja se odnose na ograničenja brzine kretanja vozila.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here