Vijesti Hronika Apel građanima: Ne nasjedajte na lažne nagradne igre

Apel građanima: Ne nasjedajte na lažne nagradne igre

0

Službenici Policijske uprave Doboj preduzimaju sve potrebne radnje u cilju rasvjetljavanju krivičnih djela „prevara“, te ovom prilikom apelujemo na građane da ne nasjedaju na lažne nagradne igre te da postupaju krajnje oprezno u situacijama kada se od njih traže lični podaci, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Ukoliko građani budu predmet ovakvih ili sličnih zloupotreba potrebno je da to odmah prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona „122“.

Iz PU Doboj podsjećaju na slučajeve u Tesliću i Doboju, kada su od oštećenih lica putem aplikacije „Messenger” i lažnog „kol centra“ banke zatraženi brojevi žiro-računa da bi se uplatila „nagrada“ u iznosu od 100 KM.

Kada su oštećena lica dala brojeve kartica utvrdila su da im je podignut novac sa računa u iznosima većim od 2.000 KM.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here