Vijesti Kultura i obrazovanje Asocijacija najboljih nastavnika bivše Jugoslavije uručila Gordani Simić nagradu za najboljeg direktora

Asocijacija najboljih nastavnika bivše Jugoslavije uručila Gordani Simić nagradu za najboljeg direktora

0

Gordana Simić, rukovodilac vrtića „Trol“, proglašena je najboljom direktoricom obrazovne ustanove na petoj Regionalnoj konferenciji “Svijet obrazovanja briše granice” koju organizuje Asocijacija najboljih nastavnika bivše Jugoslavije (ANN EX YU).

„ANN_EKS YU“ je neprofitabilni projekat koji ima cilj da umreži nastavnike entuzijaste, iz svih zemalja sa prostora bivše Jugoslavije, koji su spremni da ulože zajedničke napore da radeći na razvoju i jačanju obrazovne mreže regiona motivišu i inspirišu najbolje nastavnike da zajedničkim snagama mijenjaju obrazovnje u ovom dijelu svijeta.

Kao i prethodna četiri puta, došli smo u dobrom raspoloženju, sa dobrim namjerama, da napravimo uspješnu mrežu koja bi na ovim prostorima u budućnosti čuvala mir, koji se čuva u učionicama u kojima sve postaje i sve nastaje. Tokom ova četiri dana, dvije stotine nastavnika i zavidan broj direktora pokazaće kako svijet obrazovanja briše granice, rekla je Željana Radojičić Lukić jedan od osnivača Asocijacije.

Regionalna konferencija se održava u Trebinju od 20. do 23. oktobra, a okupila je oko 200 učesnika.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here