Vijesti Najave i obavještenja Bardača vas poziva da je posjetite – VIDEO

Bardača vas poziva da je posjetite – VIDEO

0

Sportsko-rekreativni centar “Bardača”, bazeni “Bardača” i restoran “Gurman” počeli su sa radom u ljetnoj sezoni 2016. godine i to su nam pokazali fenomenalnim promotivnim video klip radjenim iz vazduha.

бардача

Barski rezervat Bardača je kompleks od 11 jezera smještenih između rijeka Save i Vrbasa koji se nalazi u opštini Srbac. Najpoznatija i najveća od ovih jezera su Prevlaka, Sinjak, Veliki i Mali Dajkovac, Raktovac, Necik, Lug i Dugo polje jedan i dva. Kompleks uključuje ribnjake, naplavljene površine, šume, obrađeno zemljište i nastanjene površine. Bardača je proglašena „Ramsarskim mjestom“, odnosno uvrštena je na svjetsku listu zaštićenih močvarnih područja.

Novootvoreni Sportsko-rekreativni Centar “Bardača” Vam pruža zadovoljstvo da plivate u sasvim prirodnoj, izvorskoj vodi, bez hemijskih sastojaka. Pored velikog bazena za odrasle, posjedujemo mali bazen za djecu, sa toboganom. Ukoliko ste sportski aktivni, možete da zaigrate i odbojku ili badminton.

Vi koji volite mir i tišinu, možete da napravite piknik malo dalje od gužve, na jednom od mnogih proplanaka ili jednostavno da raspalite roštilj u naoj roštilj zoni, koja je odvojena, a posjeduje stolove i nekoliko zidanih roštilja.

Za sve ostale tu je i restoran “Gurman”, koji će da se pobrine da kvalitetno i obilno jedete, naravno i osvježite se pićem, kafom… A za vas koji ste više više za rostilj, restoran “Gurman” Vam takođe nudi svježe meso, iz vlastite proizvodnje, spremno da ga na svoj način pripremite na jednom od mnogobrojnih roštilja.

Dobrodošli!

Pogledajte fenomenalan promotivni video:

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here