Vijesti Kultura i obrazovanje Biblioteka ugostila prosvjetne radnike na edukativnom skupu o komunikaciji

Biblioteka ugostila prosvjetne radnike na edukativnom skupu o komunikaciji

0

Master komunikologije Slobodan Roksandić i diplomirani glumac Milan Bosiljčić održali su u ponedjeljak stručni skup „Progovori da vidim ko si“ za derventske prosvjetne radnike.

Predavanje je poslužio za unapređivanje kulture javnog govora i izražajnost, te ukazivanje na metode koje pomažu nastavnicima u komunikaciji sa učenicima.

Osnivači udruženja „Izražajnost“ rekli su da je riječ o vidu obuke koja je na njihovu inicijatavu u Srbiji zaživjela prije sedam godina, a cilj je edukacija prosvjetnih radnika kroz koju je do sada prošlo oko 15. 000 prosvjetnih radnika.

Takođe, tokom pandemije radili smo vebinare kako bismo olakšali nastavnicima i shvatili smo da je potreba i u Srpskoj i Hrvatskoj za edukacijom ista jer se oko 8.000 nastavnika javilo sa željom za učešće, istakao je Bosiljčić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here