Vijesti Sport Bogatiji za 12 šampiona

Bogatiji za 12 šampiona

0

Članovi derventskog Tekvondo kluba Derventa još jednom su potvrdili kvalitet. Na prvenstvu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu, na kome je nastupilo deset klubova sa 288 takmičara, osvojili su 27 medalja u pojedinačnoj konkurenciji, a u ekipnom poretku pioniri su bili prvi, dok su kadeti i juniori zauzeli druga mjesta.

Bogatiji za 12 sampiona 1

U ukupnom poretku Derventa je zauzela drugu poziciju, iza ekipe Soko iz Bijeljine, a ispred trećeplasiranog Tigra iz Sarajeva. Ovo je bio nastavak dobrih rezultata ostvarenih tokom prethodnih godina, što upućuje na zaključak da se u klubu u kontinuitetu dobro radi.

U pojedinačnoj konkurenciji Dervenćani su osvojili 12 prvih, isto toliko drugih i tri treća mjesta. – Ovo je potvrda da smo na dobrom putu. Svake godine smo u samom vrhu, što nam daje podsticaj i motiv za dalji rad – rekao je “alfa i omega” kluba Goran Teofilović.

Prvaci Republike Srpske postali su pioniri Anđela Pijetlović, Kristina Lazarević, Kristina Čačavac, Darko Karanović, Dejan Jovanović, Boris Zarić, Uglješa Todorović, kadeti Magdalena Đurić, Dražen Gibanica, juniori Bojana Šavrljuga, Boban Majstorović, te senior Maja Stojković.

Na korak do trona bili su pioniri Silvana Šavrljuga, Milica Karanović, Anđela Čečavac, Sergej Teofilović, Siniša Kljajić, David Cvijanikić, Kristijan Kukić, kadeti Mihaela Daradan, Dijana Zarić, Branislav Marković, te juniori Boris Stjepanović, Nikola Knežević. Trećeplasirani su bili pionir Dejan Railić, kadet Miloš Dujaković i junior Helena Daradan.

Takođe, derventski takmičari Kristina Lazarević i Boban Majstorović dobili su i individualna priznanja.

Č.V. – Glas Srpske

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here