Vijesti Društvo Budžet ne podmiruje potrebe udruženja

Budžet ne podmiruje potrebe udruženja

0

Budžet Međuopštinske organizacije Saveza slijepih i slabovidih lica Derventa, Brod i Vukosavlje trebalo bi da bude oko 33.000 maraka, što je nedovoljno za podmirivanje osnovnih potreba članova Saveza.

Ovo je izjavio predsjednik Skupštine Saveza Đorđe Nikolić.

– Očigledno je da kriza ni nas nije zaobišla, pa su sredstva, u odnosu na potrebe, mnogo manja, ali to nas neće spriječiti da ostvarimo zacrtane planove – kaže Nikolić.

On dodaje da je najveći dio potrebnog obezbijeđen u budžetu opštine Derventa, 13.000 maraka, zatim u budžetu opštine Brod 3.500, od Lutrije RS 3.000, dok opština Vukosavlje treba da obezbijedi 1.000 maraka.

Na nedavno održanoj sjednici Skupštine konstatovano je da je glavni cilj udruženja uključivanje slijepih lica u sve društvene tokove…

Č. V. – Glas Srpske

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here