Vijesti Privreda C2C program: Javni poziv privrednicima za dodjelu bespovratnih sredstava za realizaciju inovativnih...

C2C program: Javni poziv privrednicima za dodjelu bespovratnih sredstava za realizaciju inovativnih poslovnih ideja

0

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, u saradnji sa lokalnim partnerima, poziva zainteresovane na prezentaciju 4. Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH.

Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-up iznosi 10.000 evra, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000 evra, s tim da moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50%.

Grant sredstva obezbijeđena su kroz „Challenge to Change“- C2C program koji provode Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.

Raspored info dana:

Prijedor, u prostorijama Agencije PREDA, Poslovni centar Prijedor (bivša upravna zgrada CELPAK), utorak, 11.juna 2019. u 11 časova

Banja Luka, ulica Jovana Dučića 23a (u krugu Čajevca), sala Univerziteta za poslovne studije, srijeda 12. juna 2019. u 11 časova

Bijeljina, Trg kralja Petra Karađorđevića, zgrada Skupštine grada Bijeljina, srijeda, 12. juna 2019. u 11 časova

Doboj, ulica Kneza Lazara 2, sala hotela Park, četvrtak, 13. juna 2019. u 11 časova

Trebinje, ulica Nemanjina 13, Dom mladih, četvrtak, 13. juna 2019. u 12 časova

Istočno Sarajevo, ulica Stefana Nemanje 14, zgrada Administrativnog centra Grada Istočno Sarajevo, petak, 14. juna 2019. u 12 časova.

U prezentaciji će se dati osnovne smjernice o uslovima prijave i pojasniti koraci za on-line prijavu. Na kraju će se učesnicima omogućiti da postave specifična pitanja.

Zainteresovani prisustvo prezentaciji trebaju potvrditi najkasnije dan prije održavanja info dana na sljedeće imejl adrese:

Za info dan u Prijedoru: [email protected] ili [email protected]

Za info dan u Banjoj Luci: [email protected] ili [email protected]

Za info dan u Bijeljini: [email protected] ili [email protected]

Za info dan u Doboju: [email protected] ili [email protected]

Za info dan u Trebinju: [email protected] ili [email protected]

Za info dan u Istočnom Sarajevu: [email protected] ili [email protected]

Više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet stranici: www.c2c.ba.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here