Vijesti Najave i obavještenja Centar za kulturu: Uskoro projekcije nastavka domaće franšize i novog animiranog kino-hita

Centar za kulturu: Uskoro projekcije nastavka domaće franšize i novog animiranog kino-hita

0

U srijedu (9. oktobra) u Centru za kulturu očekuju nas projekcije dva nova kino-hita.

U terminu od 17 časova najmlađe će obradovati sinhronizovano izdanje tek objavljenog animiranog filma “Jeti: Snježni čovjek”. Kada tinejdžerka Ji slučajno sretne mladog Jetija na krovu zgrade u kojoj živi, ona i njeni nestašni drugari Jin i Peng, daju mu ime Everest i upuštaju se u epsku avanturu kako bi magično stvorenje ponovo ujedinili sa njegovom porodicom, na najvišoj tački na Zemlji. Ali, ova družina moraće uvijek da bude korak ispred Berniša, starog bogataša koji želi da zarobi Jetija i zoologa dr Zare, kako bi pomogli Jetiju da se vrati kući.

One malo starije očekuje novi, peti po redu, nastavak domaćeg ostvarenja “Vojna akademija”. Junaci akademije ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure. Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze. Ovaj film biće emitovan u terminima od 19 i 21 čas.

Cijena ulaznice na sve projekcije košta 4 marke.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here