Vijesti Sport Članovi Karate kluba “Derventa” učesnici seminara u Minhenu

Članovi Karate kluba “Derventa” učesnici seminara u Minhenu

0

Članovi Karate kluba „Derventa“ učestovali su na dvodnevnom seminaru održanom u Minhenu krajem prošlog mjeseca u organizaciji karate kluba „Karate Do Neuhausen“.

Seminar su vodili vrhunski treneri i majstori karatea sensej Rade Lazić 8. dan, Pero Lazić 7. dan i Ivo Gagulić 7. dan.

– Karate klub Derventu predstavljali su trener Dragiša Brković i takmičar Drago Brković koji su imali priliku steći nova iskustva u kondicionim pripremama, tehničkim pripremama izvođenja tehnike i kata, kao i poboljšanja tehnike za sparing, saopšteno je iz ovog sportskog kolektiva.

Na seminaru je učestvovalo oko 100 takmičara uzrasnih kategorija od pionira do seniora, učeničkih i majstorskih zvanja iz klubova Slovenije, Austrije, Njemačke i Republike Srpske.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here