Vijesti Sport Članovi TKD “Derventa” na lincenciranju za trenere i internacionalnog sudiju

Članovi TKD “Derventa” na lincenciranju za trenere i internacionalnog sudiju

0

Tokom predstojećeg vikenda u Sarajevu će se održati seminari za produžavanje licenci trenerima klubova, voditeljima i sudijama na kojem će učestovati članovi TKD “Derventa” Goran Teofilović, Stefani Banjac i Maja Stojković.

Teofilović i Bančeva će na ovom seminaru nastojati produžiti svoje trenerske licence za 2022. godinu, a Stojkovićeva status internacionalnog sudije.

Očekuje se učešće više od 120 trenera i pedesetak sudija.

Predavanje o vrhunskom olimpijskom tekvondou će prezentovati Dragan Jović Gale, inače trener Milice Mandić, koji je proglašen za najboljeg trenera za 2021. godinu od strane WT Svjetske tekvondo federacije, saopšteno je iz Tekvondo kluba Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here