Vijesti Magazin Dario Bosić, ovlašteni monter „Veluxa“: Krovni prozori donose brojne pogodnosti i oplemenjuju...

Dario Bosić, ovlašteni monter „Veluxa“: Krovni prozori donose brojne pogodnosti i oplemenjuju prostor

0
Dario Bosić

Krovni prozori u naše domove donose brojne pogodnosti i oplemenjuju interijer, dajući mu poseban ambijent i dozu urbanosti.

Krovni prozori, prije svega, donose mnogo prirodne svjetlosti i toplote u naše životne prostore, što posebno dobija na značaju u jesenjem i zimskom periodu. Savremeni krovni prozori dizajnirani su ne samo da zadržavaju vodu i suvišnu toplotu, već i da se transformišu u mini-terase.

Ipak, da bi se iskoristile pogodnosti koji ovaj dio stolarije može da donese u naša potkrovlja potrebno je da se napravi odabir adekvatnog proizvoda, kao i da se potom ugrađeni prozori ispravno održavaju.

Da biste napravili pravi odabir, u skladu sa vašim potrebama, provjereni danski proizvođač specijalizovan za krovne prozore „Velux“ angažovao je Dervenćanina Daria Bosića koji će zainteresovanim ponuditi baš ono što im je potrebno. Bosić je zadužen i za održavanje ugrađenih „Velux“ proizvoda.

On ističe da je veoma važno da ugradnja krovnih prozora bude izvedena od strane stručnih i obučenih majstora koji će vam za tu ugradnju dati garanciju, kao i da se ugražuju prozori novije generacije sa inovativnim izolacionim sistemima koji pretvaraju krovni prozor u “štit” protiv vjetra i hladnog vazduha.

Ako želite ugradnju novog ili zamjenu starog krovnog prozora, tu smo da vam pružimo vrhunski kvalitet uz garanciju od 10 godina i redovan servis. Dodavanjem krovnih prozora vašem potrkovlju, transformisaćete prostor kao što nikada niste mogli ni zamisliti. Takođe, svi “Velux” krovni prozori su energetski efikasni i dobro izolovani, sa niskom toplotnom propusnosti. Dodavanjem naših visokokvalitetnih krovnih prozora, imaćete dvoljno prirodne sunčeve svjetlosti, pa ćete čak uštedjeti na računima za električnu energiju, kaže Bosić.

Zajedno sa svojom ekipom majstora pomoć i savjetovanje pri odabiru željenog modela, kao i ugradnju i održavanje nude ne samo na području Dervente, nego i Doboja, Broda, Modriće, Vukosavlja i Prnjavora.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj 065 787 415.

Derventa Cafe – reklamni tekst

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here