Vijesti Magazin Dervenćanka najljepša na izboru za Miss Posavske županije

Dervenćanka najljepša na izboru za Miss Posavske županije

0

Kristina Perić

Na izbor za Miss Posavske županije 2019, održanog proteklog vikenda u klubu “S” u Orašju, titulu najljepše ponijela je Kristina Perić iz Dervente.

Učesnice takmičenja predstavile su se žiriju u različitim ljetnim kombinacijama tokom svoja četiri pojavljivanja na bini, a na kraju večeri dodijeljeno je šest lenti. Drugom pratiljom proglašena je Andrea Mikić, prvom Ivana Ignjatović, miss fotogeničnosti je Maja Andrić, miss ABC models izabrana je Marija Bošnjaković dok je najviše sipmaptija publike pobrala Ružica Bakajlić.

Lentu novoizabranoj Miss Posavske županije za 2019. Kristini Perić uručio je predstavnik Direkcije Miss BiH za Posavsku Županiju, inače organizatora takmičenja, Mevludin Bijelić.

Pobjednice su stekle pravo učešća na “kastingu” za nastup na izboru Miss Federacije 2019. koji će se održati 01. septembra u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here