Vijesti Magazin Derventa dobila prvi “Barber Shop” – FOTO

Derventa dobila prvi “Barber Shop” – FOTO

1

Od prošle sedmice naš grad je bogatiji za prvi “Barber Shop”. Naime, mladi derventski frizer Dario Vujičić otvorio je vrata ove po mnogo čemu jedinstvene berbernice.

Nakon srednje škole, Dario je odlučio da svoju strast pretvori u životni poziv, te upisuje frizersku akademiju „Željko“, koju je završio krajem 2017. godine. Nedugo nakon polaska na akademiju, mentor Željko Samardžija prepoznaje njegov talenat što je Dariu pomoglo da brže napreduje i da se osamostali u poslu.

Po završetku akademije Dario dobija posao u Banja Luci gdje nastavlja da „peče“ zanat narednu godinu dana. Tada se vraća u Derventu sa jasnim ciljem, a to je kutak gdje će muški sugradjani moći dobiti svu potrebnu njegu kose i brade.

U saradnji sa budućim arhitektom Nikolom Brkovićem, dolazi na ideju da taj kutak ne bude tipičan za naše podneblje, nego da berbernica bude mjesto dobrog druženja, ali i dobrih frizura i sredjenih brada.

U narednih nekoliko fotografija donosimo vam izgled salona, a vi svoju kosu ili bradu, u berbernici „La_Vujke“ možete urediti radnim danom od 9 do 17 časova, te subotom od 9 do 15 časova. Prva derventska berbernica nalazi se u Ulici Trive Vujića 18 (preko puta roštiljnice “Boomerang”).

 

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here