Vijesti Sport Derventa Nektar futsal 2019: Ekipa Novske posljednji polufinalista

Derventa Nektar futsal 2019: Ekipa Novske posljednji polufinalista

0

Najbolje četvrtfinalno veče, kako se i očekivalo, na Derventa Nektar futsalu, viđeno je sinoć. Plasman na sutrašnju završnicu osigurala je ekipa MNK “No1 parketi Novska“.

U prvom meču između ekipa iz Olova i Beograda viđen je čvrst meč sa dosta trke, a koji je odlučen jednom greškom zbog koje je “Divis nekretnine” iz Beograda prošla dalje.

Ubjedljivo najbolji susret osminefinala odigrali su prošlogodišnji polufinalista “Feromaster” i ekipa iz Novske za koju nastupa nekoliko reprezentativaca Hrvatske. Vrhunski futsal meč završen je neriješenim rezultatom i o prolasku dalje odlučivali su penali u kojoj je general Novske Janeš odbranio dva udarca za prolazak svoje ekipe.

U trećem meču ekipa “Boračka” iz Gradiške se dobro branila protiv ekipe “Mandić komerca“, prošlogodišjeg finaliste, ali nije mogla do prolaska u četvrtfinale.

U četvrtfinalnoj grupi ekipa iz Novske je savladala ekipu iz Beograda, a u drugom meču ekipa “Mandić komerc”, za koju nastupaju igrači iz Semberije i Banja Luke, odigrala je neriješeno s ekipom “Divis nekretnine”.

U odlučujućem meču ekipi iz Novske je bio potreban remi, dok ekipi Mandić komerca je bila potrebna pobjeda. U susretu neizvijesnom do samog kraja, sa odličnim odbranama golmana i sjajnim prilikama stativa, uzbuđenja nije manjkalo. U zadnjoj minuti viđene su dvije vrhunske odbrane golmana Janeša zahvaljujući kojoj se ekipa iz Novske izborila za remi i plasirala u polufinale turnira poslije velike, ali fer i korektne borbe. Aplauz derventske publike zaslužile su obje ekipe.

Subota 28.12. – osminafinala i četvrtfinalna grupa 4 seniora – četvrtfinale i polufinale veterana

17,30: osminafinala XI: DIVIS NEKRETNINE BG-STUPČANICA OLOVO=1:0
Todorović
18,10: osminafinala VI : MNK No1 PARKETI NOVSKA-FEROMASTER=2:2 (5:4)
Čirjak, Milaković – Vučić, Savić
18,45: osminafinala: VIII: POLICAJAC*MANDIĆ- BORAČKA GRADIŠKA=2:0
Pavlović, Ružičić
19,15: četvrtfinale veterani: JU STOS STANARI – STARA GARDA BORIK=0:3
– Mišić, Lukač, Jaćimović
19,50: četvrtfin.grupa : No1 PARKETI NOVSKA – DIVIS NEKRETNINE BG=4:1
Milaković 2, Čirjak, Grbić – Todorović
20,25: četvrtfinale veterani: SENSU SARAJEVO – VPTŠ DOBOJ=2:2 (4:5)
Mekić, Hasić – Filipović, Živanović
20,50: četvrtfin. Grupa: POLICAJAC*MANDIĆ- DIVIS NEKRETNINE BG= 3:3
Marinković, Pavlović, Simikić – Jovanović, Ristić, Bosnić
21,25: vet. polufinale: VPTŠ DOBOJ -STARA GARDA BORIK= 5:1
Filipović 2, Starčević, Cerovac, Radovanović – Lukač
22,00: četvrtfin.grupa: POLICAJAC*MANDIĆ – No1 PARKETI NOVSKA= 1:1
Simikić – Postružin

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here