Vijesti Društvo Devedeset mališana uskoro u novom dijelu vrtića “Trol”

Devedeset mališana uskoro u novom dijelu vrtića “Trol”

0

Načelnik opštine Milorad Simić i vlasnik preduzeća “Elektron” Miladin Preradović potpisali su danas ugovor o nabavci namještaja i opreme za kuhinju za novi dio vrtića “Trol” vrijedan 101.000 maraka.

Simić je podsjetio da je novi dio objekta vrtića investicija Vlade Srpske u iznosu od 400.000 maraka, a da su ukupna ulaganja u posljednjih godinu dana u “trol” oko 620.000 maraka.

Mi, naravno, ne stajemo na tome i zadovoljstvo nam je da što ćemo mnogim zaposlenim roditeljima, kojih u Derventi ima mnogo, olakšati svakodnevicu. Potrebno je još ulaganja, uređenja okoline i slično, rekao je Simić ovom prilikom.

Konkurs za prijem djece je završeni i novih 90 mališana će dobiti smještaj u vrtiću, naglasila je direktorica ustanove Gordana Simić.

I roditelje molimo za još malo strpljenja i nadamo se da će za najviše mjesec i po dana sve biti u funkciji, a od dobavljača očekujemo da će ispoštovati rok, te da ćemo od polovine oktobra moći smjestiti djecu. Drago nam je što smo pomoću IRB-a i lokalne zajednice obezbijedili sredstva za ovu namjenu. Stižemo do kraja projekta i otvaranja vrata za mališane, poručila je Simićka.

“Elektron” je obavio pripremne radnje i već od sutra krećemo sa realizacijom ugovora i nadam se da ćemo ga ispuniti prije roka, rekao je Preradović, u ime dobavljača opreme.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here