Vijesti Društvo Dnevni izvještaj Higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja

Dnevni izvještaj Higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja

0

U kućnoj izolaciji zbog sprečavanja eventualnog širenja epidmije novog korona virusa nalazi se 523 Dervenćanina, saopšteno je iz Higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja. Opšte stanje oboljelog od “COVID-19” je i dalje dobro i nalazi se u kućnoj izolaciji.

Tokom prethodna 24 časa pod nadzor je stavljeno 28 lica i to 1 iz Austrije, 1 iz Italije, 1 iz Slovenije i 1 iz Hrvatske, 1 iz Švedske i 23 lica koja su imala kontakta sa nekim od oboljelih od “COVID-19”. Za 8 lica istekao je period izolacije, kažu u HES Doma zdravlja.

Juče je izvršena dezinfekcija u prostorijama MBM Metalac, Polet komerc, Jeftić komerc, Poljoprivrednik, opštinska organizacija Crvenog krsta, ambulante u Osinji i Kalenderovcima.

Derveta Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here