Vijesti Kultura i obrazovanje “Drugarstvo čuvajmo–ljubav njegujmo”: U okviru Dječije nedjelje afirmisane sportske aktivnosti najmlađih –...

“Drugarstvo čuvajmo–ljubav njegujmo”: U okviru Dječije nedjelje afirmisane sportske aktivnosti najmlađih – FOTO

0

Drugog dana obilježavanja Dječije nedjelje više od 400 naših najmlađih sugrađana pokazalo je svoje vještine u sportskim aktivnostima.

Dječija nedjelja se ove godine održava pod motom “Drugarstvo čuvajmo – ljubav njegujmo”, a sreća i radost je vedro popodne u Derventi ispunilo pozitivnom energijom.

Naši najmlađi „trolovci“, predvođeni svojim trenerima Darkom Panićem i Željkom Grujićem, a uz podršku vaspitača, roditelja i drugih trenera pokazali su svoje sportske vještine na sportskim poligonima i sve ono što savladavaju kroz našu “Malu školu sporta”, ističu u vrtiću „Trol“.

Takođe, stručna lica “Kutka za rani rast i razvoj”, u saradnji sa JU ” Budućnost”, provelo je kreativne i sportske sa ekipom djece sa smetnjama u razvoju.

Obilježavanje Dječije nedjelje nastavlja se danas od 17 časova na platou ispred zgrade Gradske uprave u likovnim i plesnim radionicama.

U četvrtak u marketima „Đurić“, Retail parku i Hiper marketu Kort „trolovci“ će pripremiti humanitarne bazare, a dan kasnije i šaljivu predstavu za djecu „Dječija prava“, u internoj izvedbi vaspitača i animatora.

Derventa Cafe