U utorak, 18. maja, „Elektroprenos BiH“ izvešće radove na reviziji i ispitivanju zaštite odvoda u ČTS Derventa.

Planirano je isključenje dalekovoda „Modran“ u periodu od 8 do 13 čsaova, „Dubočac” od 10 do 12 časova i dalekovoda „Brod“ od 12 do 14 časova.

Prilikom radova doći će do prekida u napajanju električnom energijom krajnjih kupaca koji se napajanju sa ovih dalekovoda. Potrošači koji se napajaju sa ČTS Modran ostaće bez napajanja u ovim periodima:

Modran, Živinice, Zelenike, Kostur, Cerovi, Šušnjari, Bunar, Bukovac, Stanići, Gradina, Velika, Dažnica, Velika Sočanica, Mala Sočanica, Mišinci, Veliki Prnjavor, Mali Prnjavor, Gornja Lupljanica, Donja Lupljanica, Gornji Cerani, Donji Cerani, Osinjski Klenovac, Crnča, Osinja, Pojezina i Donja Osinja od 8 do 13 časova.

– Babino Brdo, Bijelo Brdo, Raščići, Dubočac, Pijevalovac i Trstenci od 10 do 12 časova.

– Begluci, Kostreš, Novi Lužani, Bosanski Lužani, Žeravac i Višnjik od 12 do 14 časova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here