Vijesti Najave i obavještenja ElektroDoboj: Zastoji u isporuci električne enerije u više sela

ElektroDoboj: Zastoji u isporuci električne enerije u više sela

0

Zbog planiranih radova na upajanju novog podzemnog kabla za Torine na dalekovodu Crnča u srijedu, 09.06.2021. godine, u vremenu od 9 do 14 časova, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa DV 10 kV Modran – Crnča, odnosno od linijskog rastavljača u Crnča Bogdanovići.

Zastoj u isporuci električne energije se odnosi na potrošače u dijelu naselja Mala Sočanica, zaseok Gostići i Radovanovići i dio naselja Veliki Prnjavor, zaseok Torine. Takođe, obavještavamo potrošače na području G. Cerana, G. Lupljanice, dijela D. Lupljanice, Osinjskog Klenovca, dijela Crnče i dijela Velike Sočanice da će dana istog dana bez napajanja ostati nekoliko minuta, u vremenu od 09:00 do 09:05 i od 13:55 do 14:00 zbog izbacivanja i ubacivanja linijskog rastavljača za Torine, saopšteno je iz ElektroDoboja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here