Vijesti Kultura i obrazovanje Elena Matić na pragu uloge u najnovijoj Amazonovoj seriji

Elena Matić na pragu uloge u najnovijoj Amazonovoj seriji

0
Foto: Dejan Bećarević

Mlada Dervenćanka Elena Matić na pragu je jedne od glavnih uloga u novoj seriji koju će španska grupa „Media pro“ snimati za platformu Amazon, a koja će se emitovati na tom servisu u Španiji.

Matićeva je izabrana za ulogu u ovom ostvarenju između više od 300 glumica iz cijele Evrope zahvaljujući svojoj inteligenciji, marljivosti i talentu.

Četrnaestogodišnjakinja, koja iza sebe već ima uloge u kratkom filmu „Kineski zid“ Aleksandre Odić i “Bon voyage” Siniše Galića, u Španiji će boraviti između 1. oktobra 2022. i 18. januara 2023. godine, a u tom periodu biće joj obezbijeđen dramski trener koji će govoriti engleski i španski, kao i učitelj koji će joj pomagati da stigne nastavni plan i program u redovnom školovanju koje pohađa u OŠ „19. april“ u Derventi.

U ovom energičnom i dinamičnom horor-trileru Elena će tumačiti ulogu Kornelije, odbačene tinejdžerke.

Producent i scenarista serije je Fernando Navaro, a režiser Tomas Pena, a biće sastavljena od šest tridesetominutnih epizoda.

Matićeva je nominovana za nagradu žirija festivala “BHFF 2018” za najbolju glumicu i najmlađa je glumica koja je ikada bila nominovana za tu nagradu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here