Vijesti Kultura i obrazovanje Elvira Miljić izabrana za člana Upravnog odbora novoformiranog Društva učitelja

Elvira Miljić izabrana za člana Upravnog odbora novoformiranog Društva učitelja

0

Direktor OŠ “19. april” Elvira Miljić postala je član Upravnog odbora juče osnovanog Društva učitelja Republike Srpske. Predsjednica udruženja postala je Marina Knežević iz Prijedora.

Sastanku je prisustvovalo 35 delegata, među kojima su bile Sunčica Kojić, Andrea Miljić i Elvira Miljić, kao predstavnici učitelja iz Dobojske regije.

Cilj društva je da se čuje jedinstveni glas učitelja, koji su stubovi obrazovanja, da razmjenjuju iskustva, usavršavaju se, a sve u cilju pružanja maksimuma svojim učenicima. Udruženje je otvoreno za sve učitelje, kojih u Republici Srpskoj ima oko 3.000, rekla je Mijić ovom prilikom.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here