Vijesti Magazin Eni motorna ulja iz Dervente osvajaju tržište BiH – FOTO

Eni motorna ulja iz Dervente osvajaju tržište BiH – FOTO

0

Eni oil (nekadašnji Agip) jedna je od vodećih svjetskih naftnih industrija koja se bavi proizvodnjom nafte, ulja i različitih maziva namijenjenih za širok spektar motora, od auto-moto programa do teške industrije.

U osvajanje tržišta BiH krenuće upravo iz Dervente, kaže menadžer Dejan Živanić.

Početkom godine sam dobio poziciju manadžera za izvoz renomiranog italijanskog brenda Eni za zemlje bivše Jugoslavije i velika želja mi je bila da uvoznik bude iz našeg grada jer Derventa to zaslužuje. Nakon analiziranja svih ponuđenih opcija dogovor je postignut sa firmom „Keskin-M“ Derventa. Plan nam je iz Dervente pokušati “pokriti” cijelu Bosnu uz podršku naših dilera koji se nalaze u Banja Luci, Zenici, Sarajavu, Tuzli i Mostaru, kaže Živanić.

Na tržištu BiH trenutno je iz asortimana Eni proizvoda dostupan auto (I-sint), moto (I-ride) i kamionski program (I-sigma).

Svi smo svjesni da se na našem tržištu pojavljuju kopije ulja poznatih brendova i nekvalitetna roba kako bi se postigla niža cijena, što kod nas nije slučaj. Ono što nas izdvaja od konkurencije je moto „kvalitet vam garantuje samo original“ jer iza imena Eni stoji više od 100 godina tradicije. Želimo ponuditi vozačima u našoj zemlji i našem gradu originalni proizvod vrhunskog kvaliteta po pristupačnoj cijeni, naglašava Živanić.

Sve informacije o Eni uljima zainteresovani mogu dobiti i preko društvenih mreža Fejsbuk i Instagram.

Dejan Živanić

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here