Vijesti Sport Fitnes centar “Fit X”: Počinje treći ciklus “Transformacije za 90 dana”

Fitnes centar “Fit X”: Počinje treći ciklus “Transformacije za 90 dana”

0

Treći po redu ciklus transformacije Fitnes centra “Fit X” pod nazivom “Transformacija za 90 dana” počinje u ponedjeljak, 25. januara.

U ovom ciklusu učestvovaće dvadesetak djevojaka, za razliku od prošle sezone kada je bilo dosta više polaznica.

To smo uradili sa željom kako bi se postigli što bolji rezultati, tačnije da se svim učesnicima možemo maksimalno posvetiti. Pravila su ista kao i u predhodnim ciklusima tako da je prva sedmica probna za sve učesnike, nakon toga se izjašnjavaju da li žele nastaviti treninge, podsjeća trener Aleksandar Jeličić.

Treninzi će se održavati svakog dana u 17 časova su osim nedelje. Pravilo je da svaka učesnica mora doći najmanje na 3 treninga, a u slučaju izostanka poslati dokaz (putem aplikacije) da je šetala najmanje tri kilometra. Još jedno važno takmičarsko pravilo je da postoje sedmična vaganja, a polaznica koja najmanje smrša plaća kaznu.

Za sve koji nisu u u mogućnosti da dolaze u Fitnes centar “Fit X” ili ne žive u Derventi, pokreće prvu online transformaciju u trajanju od 90 dana.

Možete da radite treninge kući bilo gdje da se nalazite. Tri puta sedmično polaznici će dobijati video sa treningom koji radite u roku 24 časa, plan ishrane, kao i sve dodatne i potrebne informacije kroz Vajber grupu, kaže Jeličić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here