Vijesti Sport FK Tekstilac: Omladinski pogon ugostio 250 najmlađih fudbalera prijateljskih klubova – FOTO

FK Tekstilac: Omladinski pogon ugostio 250 najmlađih fudbalera prijateljskih klubova – FOTO

0
Foto: Aleksandar Bato Alić

Omladinski pogon FK Tekstilac juče je na terenu sa vještačkom podlogom Gradskog stadiona ugostio 250 najmlađih fudbalera Ljubića iz Prnjavora, Modriča Alfe i Rudara iz Prijedora, kao i više od stotinu njihovih roditelja.

Nakon okončanja Zimske lige, tri starosne selekcije godišta 2009, 2010 i 2011/12 odigrale su turnir na otovrenom.

Fudbal smo igrali četiri sata na tri terena, a svaka ekipa igrala je po tri utakmice, uz pregršt golova. Mi iz Tekstilca se nadamo da smo bili dobri domaćini i da su se svi danas dobro osjećali na terenu, kako dječaci, tako i veliki broj roditelja koji su došli da bodre svoju djecu, ali i nagrade aplauzom protivnika za dobar potez, rekao je Dejan Plisnić, koordinator Tekstilčevog omladinskog pogona.

Netakmičarske selekcije nastaviće slične turnire i u narednom periodu, a prvi su na tasporedu u Tesliću i Vitezu.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here