Vijesti Magazin Glossa centar za njemački jezik Derventa nagradio najljepše likovne radove pristigle na...

Glossa centar za njemački jezik Derventa nagradio najljepše likovne radove pristigle na konkurs

0

Povodom vaskršnjih praznika Glossa – centar za njemački jezik Derventa je organizovao nagradnu igru za sve polaznike, učenike osnovnih škola i djecu predškolskog uzrasta na temu  „Ostern“- Vaskrs/Uskrs.

Učesnici su imali zadatak da naprave likovni rad na zadanu temu, koji će takođe sadržavati čestitku na njemačkom jeziku “Frohe Ostern”.

Na našu adresu je pristiglo je mnogo zanimljivih radova, a među njima su se najviše isticali i time osvojili nagrade Tamara Vujović, koja je osvojila 50% popust na kurs za djecu, te Vanja Zec i Jelana Popadić, koje su osvojile 30, odnosno 20% popusta na kurseve za djecu. Takođe, napominjemo da oni svoje nagrade mogu prenijeti na druge, poručuju iz Glossa centra, čestitavši dobitinicima i zahvalivši se sdvim učesnicima konkursa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here