Vijesti Magazin Gosti prepoznali kvalitet: Salon “Marco Polo” idealno je mjesto za sva vaša...

Gosti prepoznali kvalitet: Salon “Marco Polo” idealno je mjesto za sva vaša slavlja – FOTO

0

Samo dvije godine bile su dovoljne da svadbeni salon „Marco Polo“, zahvaljujući kvalitetu i pouzdanosti, stekne povjerenje Dervenćana i drugih gostiju koji svoje najznačajnije trenutke proslavljaju upravo u ovom ugostiteljskom objektu.

I ove sezone gotovo svi datumi su rezervisani za proslave vjenčanja, rođendana i punoljetstava, kao i krštenja, godišnjica matura i korporativnih slavlja.

Svim zainteresovanima na raspolaganju je veliki svadbeni salon kapaciteta do 250 mjesta, moderno renovirani prostor koji pruža maksimalnu udobnost za sve veće proslave. Ako želite da vaše slavlje protekne u intimnijoj atmosferi, salon “Marco Polo” vam nudi i manju salu, sa 50 sjedećih mjesta. Bez obzira na vaše odabir možete biti sigurni da će naše osoblje pružiti najbolju moguću uslugu, te da će vas dočekati bogata ponuda ukusnih jela, kažu u „Marcu Polu“.

Pored toga, ketering služba „Marco Polo“ po narudžbama klijenata priprema i dostavlja željenu vrstu hrane, tradicionalnu ili modernu, dekorisanu i spremljenu na željeni način.

Više informacija možete pronaći na internet prezentaciji marcopoloderventa.com, Facebook stranici Ketering „Marco Polo“ ili na brojeve telefona 066 369 330 i 065 159 553.

Derventa Cafe – Reklamni tekst

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here