Vijesti Kultura i obrazovanje HITECH Training Centar: Dvadeset polaznika završilo obuku za JAVA programiranje i CAD...

HITECH Training Centar: Dvadeset polaznika završilo obuku za JAVA programiranje i CAD softver

0

Prvi ciklus obuke kandidata za dokvalifikaciju i prekvalifikaciju završen je juče podjelom diploma o završenim kursevima.

Kandidati, njih ukupno 20 koji su uspješno završili oba kursa, su u prvom ciklusu prošli obuku za JAVA programiranje i CAD softver.

Profesori koji su vodili obuku su magistar mašinske struke Saša Dobrilović i dipl.ing. informatike Duško Živanić.

Kvalitena saradnja sa privredom i školovanje kadrova koji zadovoljavaju potrebe tržišta rada je naše opredjeljenje.  U toku je projekat koji realizujemo sa USAID-om, a kasnije planiramo nastaviti započete aktivnosti u saradnji sa našom lokalnom zajednicom, naglasila je Gordana Asentić, direktor ustanove.

Podsjećamo, radi se o projektu „HITECH Training Centar“ u okviru kojeg će u narednih šest mjeseci 70 kandidata dobiti besplatnu obuku u različitim inžinjerskim disciplinama poput CAM, CAD, CNC, mehatronika, JAVA i softversko inženjerstvo.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here