Vijesti Magazin I Derventa dio spektakla: Cirkus NA LEDU “Grand” stiže u Sportsku dvoranu...

I Derventa dio spektakla: Cirkus NA LEDU “Grand” stiže u Sportsku dvoranu – FOTO/VIDEO

0

Nakon nastupa pred više od 200 miliona gledalaca u preko 50 zemalja sveta čuveni Internacionalni circus na ledu “Grand”, u okviru nove evropske turneje gostuje i u Bosni i Hercegovini, a 30. novembra ovaj spektakl nas očekuje i u Derventi.

Ovo je jedinstvena prilika da gledaoci prisustvuju programu koji očarava publiku širom svijeta, donoseći osmijehe i zabavu mlađima, a starima vraća sjećanje na nekadašnje cirkuske arene, vraćajući iz zaborava ovu vrstu zabave za sve generacije.

Program za sve generacije, u kojem će pored djece uživati i njihovi roditelji, tokom proteklih godina je postao spektakularna svjetska atrakcija koja doprinosi zabavi publike i puni dvorane širom svijeta.

Program prilagođen izvođenju na ledu, ali sa svim elementima akrobatike i pratećih sadržaja koji i čine jedan circus, izvodi se uz spektakularne svjetlosne efekte koji doprinose magiji, u koju svoji nastupom uvode i gledaoce. Od spektakularnih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih tačaka na ledu do klovnovskih skečeva, ova fantastična trupa predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa, pa ga s pravom upoređuju sa najpoznatijim svjetskim cirkusom “Cirque Du Soleil”, saopštili su organizatori iz “Queen estrade”.

Jedinstveni spektakl te vrste, Internacionalni cirkus na ledu ”Grand” i danas primjenjuje zlatne standarde potrebne za spektakularno izvođenje predstava ovakve vrste, ali i unaprjeđuje izvođenje tačaka po čemu su postali poznati širom svijeta.

Pored parterskog izvođenja tačaka, klovnova i akrobatike, gledaocima će biti prikazane i tačke na trapezu, a sve spojeno sa akrobatikom na klizaljkama. Posebna atrakcija je korišćenje klizaljki u pojedinim tačkama gdje je visina klizaljki 60 santimetara.

Gostovanje cirkusa na ledu “Grand” u Derventi će se održati zahvaljujući podršci Gradske uprave na čelu sa načelnikom Miloradom Simićem.

Ulaznice po cijeni od 10 KM mogu se kupiti na blagajni SKC Derventa (Sportska dvorana), a sve informacije mogu se dobiti na telefon 066 905 399.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here