Vijesti Sport I druženje i takmičenje: Mlade odbojkašice “Dervente” i “Ukrine” odradile zajednički trening-...

I druženje i takmičenje: Mlade odbojkašice “Dervente” i “Ukrine” odradile zajednički trening- FOTO

0

Podmlatci odbojkaških klubova “Derventa” i prnjavorske “Ukrine”, tačnije djevojčice uzrasta od 2011. do 2007. godišta, odradili su prošlog četvrtka u Sportskoj dvorani zajednički trening.

Na repertoaru su bili multifunkcionalni poligon kojeg je osmislio kondicioni trener Aleksandar Jeličić, namijenjen za razvijanje koncentracije, agilnosti, brzine, motorike i eksplozivnosti, potom odmjeravanje snaga “3 na 3”, te odbojkaške igre poput pogađanja čekićem i prstima u obruč.

Iako smo u svim igrama bili uspješniji, svakako je najbitnije bilo samo druženje, dobra atmosfera i da djevojčice osjete takmičarski duh jer je ovo prvi put za mnoge od njih da imaju takmičenje vezano za odbojku, rekla je Jelena Ninković, jedan od trenera u OK “Derventa”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here