Vijesti Društvo I vi možete “Posaditi svoj hlad”: “Zeleni razvojni centar” dijeli 30.000 sadnica...

I vi možete “Posaditi svoj hlad”: “Zeleni razvojni centar” dijeli 30.000 sadnica bijelog jasena

0

Nevladina organizacija „Zeleni razvojni centar“ iz Sremske Mitrovice, kao član Trillion Trees Action pokrenutom od strane Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, postavila je cilj da u proljeće 2021. godine na teritoriji BiH podijeli 30.000 dvogodišnjih sadnica bijelog jasena građanima koji će ih posaditi u svojim dvorištima i urbanima dijelovima grada.

S tim ciljem organizovano je i vrlo jednostavno internet glasanje. Naime, sadnice se dijele na nivou lokalnih zajednica, a ako želite glasati da Derventa dobije sadnice potrebno je da na ovom LINKU odaberete opciju Republika Srpska, porom okrug Doboj, a nakon toga opciju Derventa.

Kako bi jedna opština dobilo sadnice, potrebno je da se prijavi 1% stanovnika te lokalne zajednice.

Tačni datumi podjele sadnica biće objavljeni na proleće, na zvaničnom sajtu ove organizacije.

Derventa Cafe

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here