Vijesti Društvo IMIC “Zajedno”: Druženje za članove udruženja “Sunce” – FOTO

IMIC “Zajedno”: Druženje za članove udruženja “Sunce” – FOTO

0

Derventski humanitarac Mirsad Haurdić Siki, iz udruženja IMIC „Zajedno“ i dobitnik „Derventskog srca“ za humanitarni rad, ponovo je organizovao uz večeru i muziku druženje za članove Udruženja djece i roditelja sa posebnim potrebama „Sunce“.

SIKI SUNCE 9

Pedestak djece i njihovih roditelja bili su na ovoj večeri, a novo druženje već je zakazano narednog mjeseca.

„Uspostavili smo divnu saradnju sa Sikijem i on na više načina potpomaže naš rad. Možemo mu samo reći „hvala“, a takvi pozitivni primjeri daju nam podstreka u radu udruženja“, kaže Tatjana Repija Spasojević iz Udruženja „Sunce“,

„Lijepo je kad čovjek vidi radost na licima članova Udruženja „Sunce“ i to mi je najveća i jedina nagrada. Ljudi iz „Sunca“ sa junački bore sa problemima u životu i ja se trudim da im u tome pomognem i olakšam život“, kaže Haurdić.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here