Vijesti Društvo Nenad Milić na čelu Opštinske organizacije zarobljenih i poginulih boraca i nestalih...

Nenad Milić na čelu Opštinske organizacije zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila

0

Na danas održanoj sjednici Opštinske organizacije zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Derventa za predsjednika organizacije izabran je Nenad Milić, a za potpredsjednika Sanja Malešević, dok će Borislav Miodanić u narednom mandatu biti predsjednik Skupštine, a njegov zamjenik Nikola Lukić.

Članovi skupštine razmatrali su i jednoglasno usvojili izvještaj o radu i finansijski izvještaj za proteklu godinu, kao i finansijski i plan rada za tekuću godinu.

Sjednici su prisustvovala 24 od 27 člana organizacije, dok su se među gostima bili predstavnik opštinske uprave Staniša Mikerević, te delegacija Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here