Vijesti Kultura i obrazovanje Izložbom retrospektive dosadašnjeg rada IMIC “Zajedno” obilježio Dan ljudskih prava – FOTO

Izložbom retrospektive dosadašnjeg rada IMIC “Zajedno” obilježio Dan ljudskih prava – FOTO

0

Povodom Međunarodnog dana ljudskih prava i Dana IMIC-a “Zajedno” večeras u Narodnoj biblioteci “Branko Radičević” otvorena je izložba fotografija “IMIC – most među ljudima, narodima i religijama” na kojoj je predstavljena retrospetkiva rada udruženja.

Pored hora “Mozaik”, otvaranje izložbe svojim prisustvom uveličali su načelnik opštine Milorad Simić i proslavljeni rukometni golman Abas Arsnalagić, osvajač olimpijske medalje u minhenu.

Izložbu su organizovali IMIC “Zajedno” Derventa i Narodna biblioteka „Branko Radičević“ uz pomoć OSCE – Organizacije za evropsku sigurnost i saradnju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here