Vijesti Magazin I Kalomira podržala ekipu Dervente! – VIDEO

I Kalomira podržala ekipu Dervente! – VIDEO

0

Ovih dana ekipi Dervente stigla je velika podrška pred nastup na finalu festivala Ritam Evrope i to ni manje ni više nego od poznate pjevačice Kalomire.

Naime, Derventu na ovom festivalu predstavljaju Ivana Simić i Dajana Dujaković, mlade Dervenćanke koje su u pratnji plesnog para Marije Andrić i Benjamina Malićbegovića, otpjevale poznatu Kalomirinu pjesmu “Secret combination” kojaje Grčkoj ne tako davne 2008. godine donijela treće mjesto na takmičenju Evrovizije.

Kalomira je nedavno označena na videu nastupa ekipe Dervente na finalnoj večeri festivla za BiH objavljenoj na službenoj Instagram stranici Ritma Evrope, a kako joj se nastup svidio, odmah ga je podijelila na svom Instagram profilu, zahvaljujući čemu je ekipa dobila brojne poruke podrške iz Grčke.

Naime, upravo je nastup iz Gradiške Dervenćanima obezbijedio nastup na završnici Ritma Evrope koja će se održati u Sjevernoj Makedoniji, a na kojoj će nastupiti najbolji izvođači iz BiH, Srbije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.

Učesnici festivala Ritam Evrope predstavljaju različite zemlje Evrope, odnosno izvode pjesme iz tih država, a pobjednici osvajaju nagradno putovanje u zemlju koju predstavljaju.

Derventa Cafe