Vijesti Magazin Kao domaće: „Pizza-Pie“ već osvaja nepca Dervenćana – FOTO

Kao domaće: „Pizza-Pie“ već osvaja nepca Dervenćana – FOTO

0

Novootvorena picerija „Pizza – Pie“ već osvaja nepca Dervenćana. Objekat se nalazi u Ulici 1. maja, na atraktivnoj lokaciji nekadašnjeg diskonta pića „Dagor“.

Mladi pekar Nikola Marić, nakon osam godina rada u ovoj branši, ostvario je svoju želju i započeo samostalni posao.

U tom periodu sam dobro „ispekao“ zanat i sada sam ostvario svoju dugogodišnju želju. Trenutno u ponudi naše picerije imamo sve vrste pita ispod sača i pice iz krušnje peći. Moja ideja je bila da spojimo domaću kuhinju i „brzu“ hranu, ali da to opet bude kvalitetnija ponuda od uobičajne ponude te vrste ugostiteljskih objekata. Vremenom planiramo proširiti svoju ponudu i na lepinje, sendviče, kolače i slične proizvode, kaže mladi ugostitelj.

Ono što „Pizza – Pie“ izdvaja od drugih jeste da se pite pripremaju u saču, a tako pripremljena hrana, jednim dijelom barena, zadržava bogat ukus. Njihove pice su jedinstvenog okusa zbog pečenja na krušnoj peći, odnosno pokraj otvorenog žara, zbog čega ovako pripremljeni specijaliteti dobijaju prepoznatljivu i nezamjenljivu aromu,

Ako nema gužve vaša pica će biti na stolu za 5 minuta, jer se na ovaj način peče vrlo brzo, kaže Nikola.

U „Pizza-Pie“ moći ćete popiti kafu, naručiti sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, a uz sve to dok uživate u provjereno ukusnoj hrani picerije možete oprati i svog limenog ljubimca, s obzirom da se u sklopu objekta nalazi i praonica automobila.

To naravno nije sve jer ćete u specijalitetima „Pizza-Pie“ moći uživati i u vlastitom domu, s obzirom da je u ponudi i usluga dostave hrane (pozivom na broj: 065 292 212).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here