Vijesti Sport Karatisti uspješni na turniru održanom u Šamcu

Karatisti uspješni na turniru održanom u Šamcu

0

Članovi Karate kluba „Derventa“ i kluba „Jiu Jitsu Derventa“ učestvovali su na Otvorenom prvenstvu klubova RS „Šamac 2022“ na kojem su osvojili brojne medalje.

Zlata u Katama su osvojili Marija Marić i Marko Ratkovac. U ovoj disciplini srebro je pripalo Vladimiru Mihajloviću i Dejanu Dukiću, dok su bronzu izborili Anđela Đukić, Nemanja Lješić, Luka Živković, Vladimir Pavković, Vuk Bećarević, Maja Babić, Marko Babić, Dario Pejić, Dilara Topić, Uroš Spasenić, Vasilije Pijetlović, Đorđe Vidić, Katarina Vuković, Leo Topić, Milka Repija, Dragana Babić, Milica Asentić, Lana Nikolić, Sofija Todorović, Marina Pijetlović, Ana Mia Stojčić, Dragana Petković, Aleksandar Boltar i Đorđe Ratkovac. Bronza je pripala Dariju Driniću.

Dario Pejić ostvario je najbolji rezultat u borbama osvojivši srebrnu medalju.

Na prvenstvu, koje je po pravilima karate saveza organizovao Karate klub „Shokatan” iz Šamca, učestvovalo je 15 klubova sa oko 220 takmičara iz Republike Srpske, FBiH, Srbije te Crne Gore.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here