Vijesti Društvo “Komunalac” nabavio novo vozilo za odvoz otpada – FOTO

“Komunalac” nabavio novo vozilo za odvoz otpada – FOTO

1

AD “Komunalac” nabavio je novo vozilo za odvoz otpada “Mercedes” koje će u narednom periodu zasigurno poboljšati obavljanje ove usluge u gradskom području.

Ovo specijalizovano vozilo košta 256.000 maraka, a kupljeno je uz pomoć Fonda za zaštitu životne sredine Republike Srpske. Fond je izdvojio 110.000 maraka za ovu namjenu, dok je “Komunalac” platilo preostalih 146.000 maraka.

Godinama imamo brojne poteškoće sa dotrajalim vozilima koje smo uglavnom i kupovali polovne. Sada smo nabavili novo vozilo koje je već 15 dana u Derventi i uskoro će biti stavljeno u puni pogon, kaže direktor preduzeća Denis Pijetlović.

Derventa Cafe

 

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here