Vijesti Najave i obavještenja Konkurs za izbor najbolje pjesme posvećene zaštiti voda i ljepotama rijeka

Konkurs za izbor najbolje pjesme posvećene zaštiti voda i ljepotama rijeka

0

Srpski književni klub ”VIHOR” povodom 9. pjesničkog susreta ILINDANSKO PJESNIČKO DRUŽENJE “PRLJAČA 2010” raspisuje nagradni konkurs, za izbor najbolje pjesme posvećene zaštiti voda i ljepotama rijeka.

Konkurs za izbor najbolje pjesme posvecene zastiti voda i ljepotama rijeka

Uslovi konkursa:

Na konkurs se mogu prijaviti svi pjesnički stvaraoci sa po jednom pjesmom posvećenom ljepotama rijeka (po slobodnom izboru-poetsko duhovni, poetsko stvaralački, poetsko ekološki ili poetsko šaljivi pristup).

Konkurs je otvoren zaključno sa 20.7.2010.godine. Radove slati kucane u tri primjerka , označene šifrom i u posebnoj koverti rješenje šifre, na adresu:

Srpski književni klub “Vihor”
Derventa
Savko PEĆIĆ Ul. Stevana Nemanje 199a 74400 Derventa ( za konkurs).

Jedan autor može učestvovati samo sa jednom ne objavljenom pjesmom. Od pristiglih radova stručni žiri će odabrati tri najbolje koje će biti nagrađene za prvo, drugo i treće mjesto.

Rezultati konkursa biće proglašeni na dan održavanja pjesničkih susreta “Prljača 2010”, 7. avgusta, na rijeci Ukrini u Donjim Ceranima.

“VIHOR” Derventa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here