Vijesti Najave i obavještenja Kreativni buvljak 2012 – Od igle do lokomotive

Kreativni buvljak 2012 – Od igle do lokomotive

0

Drugu godinu za redom mladi entuzijasti iz Dervente zajedničkim snagama organizuju manifestaciju pod nazivom “Kreativni buvljak”, koja će se održati u nedelju 15. aprila. Ova manifestacija se organizuje sa ciljem kako bi se na kvalitetan način obilježili Vaskršnji praznici, kao i poboljšao kulturni život u Derventi.

Kreativni buvljak 2012.

Kreativni buvljak je prvi put realizovan na Vaskrs prošle godine, a tadašnji rezultati i utisci posjetilaca dali su za pravo organizatorima da i ove godine naprave barem za nijansu bolju manifestaciju.

Koncept same manifestacije ostaje isti kao i prošle godine, a sva dešavanja će se odvijati  na otvorenom prostoru ispred Narodne biblioteke “Branko Radičević” i Centra za kulturu Derventa.

Centralni dio manifestacija zamišljen je kao izložbeno-prodajni sajam na kojem bi izlagači predstavili svoje radove i na taj način pokazali svoju kreativnost i umijeće. Tokom održavanja izložbe u toku dana planirano je i realizovanje drugih kreativnih radionica. Za najmlađe posjetioce sajma je organizovano farbanje vaskršnjih jaja, dok će oni malo stariji imati  priliku da oprobaju svoje znanje i umijeće u žongliranju.

Po završetku kreativnih radionica, tokom večernjih časova za sve posjetioce biće organizovana svirka uživo na kojoj će svoje učešće uzeti gostujući bendovi iz Novog Sada, Banja Luke, Broda, Doboja i Prnjavora.

Satnica programa : 

Program počinje u 12 časova prodajnom izložbom umjetnina i radionicom za djecu (farbanje i ukrašavanje vaskršnjih jaja).

Od 13 časova počinje žonglerska radionica koju će voditi žonglerska ekipa i “Vile od Svile” iz Novog Sada.

U 19 časova počinje koncert. Koncert otvara bend “Disorder” iz Prnjavora, a zatvoriće ga bend “Grashoppers” iz Banja Luke.

Učesnici programa: “Fistful of rage” Novi Sad, “Grashoppers” Banja Luka, “Dilan Dog” Doboj, “Očevi” Bosanski Brod/Derventa, “Disorder” Prnjavor, i “Vile od Svile” Novi Sad.

Obavještenje:

Zbog loših vremenskih uslova, “Kreativni buvljak” odnosno svi njegovi sadržaji biće održani u Sportskoj dvorani u Derventi. Ova lokacija je definitivna i konačna, a ulaz je besplatan.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here